Yvonne Skin & Beauty

Werkwijze

Ook vitaliteit speelt een belangrijke rol, want een mooie huid komt ook zeker van binnenuit. Als vitaliteitscoaches ondersteunen wij daar waar nodig om zo de resultaten te verbeteren bijv d.m.v. een huidscan en andere testen, want meten is weten.

Bij Yvonne skin & beauty streven we naar maximale verzorging van jouw huid en beauty op maat. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen. Door het uitgebreide behandelingspallet ben je daarom bij ons altijd aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen effectieve behandelingen, maar werken ook met topmerken en hoogwaardige producten.

Persoonlijk huidadvies is erg belangrijk want elke huid is anders en reageert anders. Wij bieden onze klanten altijd een persoonlijk behandelplan aan zodat er optimaal resultaat behaald wordt en vervolgbehandelingen veel succesvoller en effectiever zijn. Bij ons staat de cliënt centraal.

Maak gerust een afspraak voor een gratis, professioneel en eerlijk advies!

Huid en vitaliteit

Bij Yvonne Skin & Beauty streven we naar maximaal resultaat. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en geven daarbij eerlijk advies. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij een specifieke werkwijze. Na 20 jaar ervaring op gebied van huidverbetering weten wij dat dit voor een groot deel van binnenuit moet komen. Ons lichaam is opgebouwd uit meer dan 35 biljoen cellen waaronder ook huidcellen, al deze cellen hebben een celwand (celmembraan) en deze hebben essentiële vetzuren nodig namelijk Omega 3 en 6 om gezond en soepel te zijn. Deze vetzuren moeten uit voeding gehaald worden. Omega 6 vinden we veel in onze voeding terug, echter Omega-3 kan alleen uit vette en het liefst wilde vis gewonnen worden, zo kunnen zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen uit de cel worden opgeruimd. Zo voelen we ons niet alleen fitter en vitaler, onze huid gaat er ook jeugdiger en stralender uit zien. Voor het verbeteren van de huid van binnenuit adviseren wij supplementen zoals een vloeibare, hoogwaardige en zuivere omega 3 supplement. Door een eenvoudige bloedtest (via een vingerprikje) weten we hoe gezond jou cellen zijn en of je voldoende omega 3 vetzuren binnenkrijgt zo zullen onze werkzame stoffen uit onze producten beter worden opgenomen en de behandelingen nog beter aanslaan is onze ervaring.

Meten is weten

Meten is weten dus naast de Omega 3 test nemen we ook een kijkje in de huid met onze High-Tech collageen huidscan die ons inzicht geeft in jouw huidconditie. Deze echo laat zien hoe dik de huid is, of de huid barrière intact is, meet eventuele zonschade, de ontwikkeling van rimpels en laat mogelijke tekorten in de aanmaak van collageen zien. Dit zijn de eerste stappen naar werken aan vitaliteit en gezonde huid van binnenuit.

Met ons uitgebreide behandelingspallet ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden effectieve behandelingen en werken met topmerken, hoogwaardige producten, innovatieve apparatuur met gepatenteerde formules en award winnend. Door de samenwerking met ons aan te gaan coachen we jou naar het best haalbare resultaat in algehele huidverbetering voor gezicht en lichaam op een natuurlijke manier. Ons lichaam heeft een zelf herstellend vermogen en daar spelen we op in.

Dit doen we doormiddel van bindweefselmassages en Lymfedrainages met Icoone LaserMed, Ionzyme DF en Microneedling, en Peeling behandelingen.

Acne

Ook voor acne kun je bij ons terecht. Onze werkwijze om ook van binnenuit aan een gezonde huid te werken d.m.v. supplementen en voedingstips naast de behandelingen en dagelijkse skincare-routine kunnen we sneller de acne bestrijden. We hebben hier ook speciale korte behandelingen voor, waarbij we we rekening hebben gehouden met de portemonnee van de jongste klant.

Naast de behandelingen verkopen wij ook de producten van de merken Environ, HydroPeptide, Emotion dryskin expert, Jane Iredale skincare make-up om zo ook thuis aan een gezonde huid te werken en de resultaten van huidverbetering te bevorderen.