Ionzyme DF apparaat

 Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om jouw huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van gelaats- of lichaamsbehandelingen en geeft prachtige resultaten.

Het apparaat is speciaal ontworpen om de vitamines in de Environ serums tot wel 4400x beter op te laten nemen door de huid. Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een lage frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese. Sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te nemen door de huid.

Resultaat
Een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. De poriën zijn fijner, de huid is gehydrateerd en steviger, roodheden verminderen en lijntjes en rimpels vervagen. Een mooie, egale huid die straalt! 

Deze behandelingen met het DF apparaat zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij  Environ behandelingen van acné, littekens, rosacea, couperose, huidverslappingen, huidveroudering en bij een droge en/of gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes, zonneschade, striemen of cellulitis wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling.

Natuurlijk is elke huid anders en heeft elke huid andere behoeften. Daarom zullen wij alvorens het starten met een behandeling altijd eerst de huid grondig analyseren en samen met jou een gepersonaliseerd behandelingsplan met het Ionzyme DF apparaat opstellen voor de meest optimale resultaten.