Emotion

Emotion Skincare 

Emotion Skincare is dé specialist voor de droge huid! Dankzij 30 jaar intensieve studies en vooruitstrevend onderzoek begrijpt Emotion dat de droge huid het voorkomende en ook meest onderschatte en het minst bekende huidtype is. Emotion Skincare specialiseert zich in het herstellen van de huid barrière en het huid-microbioom. Twee essentiële stappen voor een gezonde en jeugdige huid. 

De formules ondersteunen de functie van de huid. Emotion bevat geen schadelijke (geur)stoffen, allergenen, of parabenen en evenmin stoffen die huidfuncties negatief veranderen of een occlusieve filmlaag achterlaten. In plaats daarvan bevat Emotion een gepatenteerde formule van plataardige oliën en boters, anti-oxidanten en actieve werkstoffen zoals peptiden. Ultra zuiver water en innovatieve verpakkingen beperken het gebruik van conserveringsmiddelen. Een unieke visie op huidverzorging! 

De droge huid specialist

Niemand is geboren met een droge huid. Een droge huid is dus eigenlijk een verslechtering van de huidconditie. De droge huid is het meest voorkomende huidtype en veel mensen zijn niet tevreden met hun crème of de professionele behandelingen die ze hebben gekregen. Emotion heeft in haar productlijn maar één focus: de droge huid. Alle producten zijn biologisch en hebben tot doel om de droge huid weer in evenwicht te brengen.

Om het juiste behandeltraject te bepalen, starten we altijd met een intake in combinatie met een SOS behandeling wanneer de huid zeer droog, gevoelig of uit balans is. Deze behandeling duurt 60 minuten. Voor thuis wordt gestart met de SOS Cleansing Butter top 10 en de SOS Cream.

Wanneer de huid hersteld is, vervolgen we het behandeltraject met de Vitamine lijn, optioneel met of zonder oogbehandeling.

Benieuwd naar deze Emotion-huidbehandeling? Kom langs in de salon, of maak een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij adviseren je graag!  

De werkmethode

De werkmethode is voornamelijk gebaseerd op het observeren van een droge huid en op het fundamentele concept dat er niet één enkel type droge huid is, maar meerdere soorten droge huiden. Welk type jij hebt hangt af van de degeneratie die de huid heeft ondergaan. Daarom zijn er verschillende subcategorieën geïdentificeerd die je op de foto's ziet van links naar rechts: 

  • Huidtype droge gevoelige huid
  • Huidtype droge huid
  • Huidtype droge verslapte huid
  • Huidtype droge rijpere huid