Bruidsvisagie

Begin de mooiste dag van je leven ontspannen en kies voor onze make-up expert op locatie. Voorafgaand aan je huwelijksdag bespreken we eerst jouw wensen in onze salon. Of je nu een natuurlijke look wil of een look vol met glamour, je krijgt van ons een goed advies wat bij jou en jouw huwelijksdag past. We houden daarbij rekening met de fotografie en het (buiten)licht op de dag zelf. Na het bespreken van jouw wensen en ons advies beginnen we met de proefmake-up.

Op je huwelijksdag jouw getuigen, bruidsmeisjes, (schoon)moeder, (schoon)zussen, vriendinnen of andere belangrijke personen voorzien van een professionele make-up? Geen enkel probleem! Het enige wat belangrijk is, is dat zij op dezelfde locatie als jou, de bruid, zijn.

Als goede voorbereiding op jouw huwelijksdag en de make-up adviseren wij vooraf een verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandeling te ondergaan. Hoe egaler de huid, hoe mooier de make-up. Zeker overdag met natuurlijk licht. In het Bridal-pakket zit een speciale behandeling inbegrepen. 

Prijzen

Proefmake-up in de salon, 60 min.             € 55,00
Bruidsmake-up op locatie*                        € 99,00
Make-up voor gasten, per gast                  € 35,00

*buiten Westland rekenen wij kilometervergoeding

Bridal-pakket

Speciaal voor de bruid die het mooiste resultaat wil, hebben wij een Bridal-pakket met leuke voordelen:

  • Bridal facial, 60 min (reinigen, wenkbrauwen stijlen, zachte peeling, hydraterend masker en een massage). Kan een paar dagen voor dé dag geboekt worden  
  • Proef make-up 60 min
  • Bruidsmake-up op locatie

Prijs: € 200,00

Wanneer je dit pakket afneemt krijg je 10% korting op jane iredale make-up producten en Lash en Brow behandelingen. 

Wimpers                 

Op jouw huwelijksdag een prachtige oogopslag met volumineuze wimpers? Kies dan voor wimperextensions! Houd je het liever natuurlijk, dan is Lashlifting echt een aanrader waarbij we de wimpers liften. Op deze opties krijg je 10% korting wanneer je het Bridal-pakket kiest.

Heb je interesse in het uitbreiden van je bruidsmake-up met meerdere behandelingen? We bespreken graag de mogelijkheden tijdens de afspraak voor jouw proef make-up!