Brow styling

Maak jouw behandeling af met mooi geverfde en geëpileerde/gewaxte wenkbrauwen. De wenkbrauwen werken wij bij naar de natuurlijke vorm. Daarnaast verven wij de wenkbrauwen, wat zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling van jouw gezicht. Ook kun je ervoor kiezen om uw wenkbrauwen te laten verven met Henna. Boek deze behandeling eenvoudig bij bij één van onze andere behandelingen.

Brow lamination Mrs. Highbrow - Stunning Brushed Up Brows
Hoe voller hoe beter. Met de brushed-up look als absolute trend. Hierbij worden de haartjes rechtop geborsteld en vastgezet met een brow gel of brow soap. Deze producten kunnen vervangen worden voor dé salonbehandeling Brow Lamination, waarmee je dit brushed-up effect tot wel 6 weken creëert! Oftewel, Brow Lamination is er voor top model brows voor weken.

Met Brow Lamination by Mrs.Highbrow lift je de wenkbrauwhaartjes, waardoor de wenkbrauwen natuurlijk en voller ogen. Dat gebeurt in 3 simpele stappen met maar 4 tot 8 minuten per lotion. Het gelifte wenkbrauweffect - als een permanent voor de haartjes - blijft 4-6 weken in shape. Dé populaire treatment van dit moment. Ook kunnen we ontembare wenkbrauwen (die alle kanten op gaan behalve de goede richting) hiermee in de gewenste vorm brengen zonder een “heftig” omhoog gekamd effect.