HydroPeptide

Al een tijdje op zoek naar een huidverzorgingslijn met gegarandeerd en direct resultaat? HydroPetide is een award winnende cosmeceutical op basis van een zeer hoge dosis aan eiwitten, groeifactoren en botanische stamcellen. HydroPeptide is marktleider van peptides in Anti-ageing huidverzorging, omdat ze meer dan 60 verschillende peptiden op klinische niveaus aan hun producten toevoegen. 

Peptiden zijn celboodschappers. De hele kleine moleculen kunnen goed door de huid worden opgenomen en zo de huid signalen afgeven om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen. Zo verminderen lijntjes en rimpels al snel door de slimme mix van peptiden, anti-oxidanten, groeifactoren, stamcellen, vitaminen en mineralen en zuren. De hoge concentraties zorgen dan ook voor geweldige resultaten. Daarom staat HydroPeptide┬« in de top 5 van beste anti-aging merken.

Wij als Hydropeptide skinexperts passen de behandelingen aan, aan de wensen van jouw huid. In overleg met ons wordt besproken welke behandeling het meest geschikt is en worden evt in combinatie met apparatuur gedaan.
Prijs vanaf 85,-