Permanente make-up

Via een externe partner, Mariska de Jong van VIP Cosmetics, kun je bij Yvonne Skin & Beauty ook terecht voor alle vormen PMU!

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen creëren middels de 3D-hairstrokes techniek wordt gedaan met semipermanente tatoeages, oftewel micro pigmentatie. Door de micro pigmentatie wordt de illusie gewekt van een vollere en dikkere wenkbrauwen. Ook kan de vorm van uw wenkbrauwen worden aangepast.

Tijdens de behandeling wordt met een zeer fijne naald pigment in de huid aangebracht, waardoor het uiterlijk van natuurlijke haartjes wordt nagebootst. Met behulp van de 3D-hairstrokes kan elke gewenste look gecreëerd worden; van een subtiele verbetering tot gedurfde en dramatische wenkbrauwen.

In tegenstelling tot traditionele permanente make-up, met veelal een solide en opgevulde blik als resultaat, heeft de 3D-hairstrokes techniek een veel natuurlijkere uitstraling. Door de nauwgezette plaatsing van het pigment wordt de illusie van echte haren gecreëerd, met een volledig realistisch resultaat als gevolg.

Ombre wenkbrauwen

Ombre wenkbrauwen is een vorm van permanente make-up waarbij een poeder-effect wordt gecreëerd met twee kleuren. De techniek kan worden gebruikt om diepte en dimensie aan de wenkbrauwen toe te voegen, maar ook om ze voller te laten lijken. Ombre wenkbrauwen worden meestal gemaakt met een lichtere kleur aan de voorkant van de wenkbrauw en een donkerdere tint naar de staart toe. Als je permanente make-up overweegt, zijn ombre wenkbrauwen misschien wel de perfecte optie voor jou. Met het natuurlijk ogende poeder-effect, kunnen ze je helpen om de wenkbrauwen van je dromen te krijgen.

Eyeliner

Als het op schoonheid aankomt, heeft iedereen een eigen en unieke stijl. Mariska helpt je graag om deze unieke stijl vast te houden. Zo heeft ze veel opties om je te helpen de look te creëren die jij wenst. Met permanente make-up biedt ze verschillende soorten eyeliners aan; van een natuurlijk ogend lijntje tot een gedurfde en dramatische cat-eye. Als je zoekt naar een manier om je ogen te verfraaien en tijd te besparen in de ochtendroutine, zou een permanente eyeliner wellicht de perfecte oplossing voor je kunnen zijn.

Welke eyeliner is wanneer geschikt?

Permanente make-up biedt veel verschillende mogelijkheden om eyeliners aan te brengen. De eyeliner die het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van de vorm van je ogen en huid huidoppervlakte waarop gewerkt zal worden. Mariska zal altijd je mooiste kenmerken benadrukken. Echter is ze ook zeer transparant en eerlijk in haar adviezen als bepaalde verrichtingen niet mogelijk zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je graag een ‘wing’ wilt aan de eyeliner, terwijl een te lage arcadeboog of huidverslapping in het gebied van de oogleden dit niet toelaat. Mariska zal je hierin altijd van het juiste advies voorzien, waardoor je met het gewenste resultaat de deur uitgaat.

Lippen

Lipliners, lipgloss en lippenstift zijn producten waarvan de gemiddelde vrouw er altijd wel eentje in de tas heeft zitten. Hoewel de kleur mooi staat, blijft het nooit de hele dag netjes zitten.

De full-lips techniek daarentegen, is een vorm van permanente make-up die perfect ingezet kan worden op mensen die permanent een gekleurde en vollere lip-look wensen, maar geen filler en/of chirurgische behandelingen willen ondergaan. Semipermanente lipmake-up zal je nooit afvegen en geeft je ten alle tijden die perfecte, volle lip-look!

Semi-permanente lipmake-up kan ook de lipkleur en lip vorm herstellen die verloren is gegaan. Dit kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld veroudering en littekens. Bovendien kan de full-lips techniek natuurlijke asymmetrische liplijnen corrigeren.

Mariska, full-lips expert, zal jouw natuurlijke lipvorm en -kleur beoordelen en de behandelmogelijkheden met je bespreken. Samen wordt de mooiste ​​kleur en vorm afgestemd waarna je met een prachtig eindresultaat de deur uit zal gaan.