Wimperextensions one by one met Misencil

Wij werken enkel met het topmerk Misencil. Zijdezachte haartjes en de allerbeste topkwaliteit hypoallergene lijm ontworpen door een Canadese oogarts. De algehele behandeling is veel luxer dan de meeste wimperbehandelingen door de hoogwaardige werkstoffen die de groei en de gezondheid van de natuurlijke wimpers bevorderen. En de luxe producten zoals de verzorgende eyepads in plaats van tape en wimperkrulheater.

Een nieuwe set wimpers duurt minimaal 2 uur en bijwerken 1 uur a 1,5 uur. Vele brow en lash behandelingen kunnen worden gecombineerd, boek je een combinatie behandeling hanteren wij altijd een leuke korting. Bijvoorbeeld: Henna brows en Lashlifting is een veel geboekte combinatie.

Eén voor één gezette wimperextensions van hoogwaardig polyester en zijde. One by one wimperextensions zien er heel natuurlijk, mooi en glamoreus uit, alsof u bent gezegend met lange wimpers of een geweldige mascara gebruikt hebt. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn perfect voor op vakantie, omdat je er geen omkijken naar jouw oog make-up meer hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara! ‘s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen.

Voor onze wimperextensions en lashlift behandelingen maken wij gebruik het merk Misencil. In regio Westland zijn wij de enige salon die deze wimperextensions exclusief gebruiken.

De behandeling duurt ongeveer twee uur. De extensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze behandeling ontwikkelde High Performance lijm. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips. De wimperextensions blijven ongeveer 4 weken zitten. Na ongeveer drie weken is het aanvullen van de wimperextensions aanbevolen voor een optimaal resultaat.

*Let op: na de behandeling mogen de wimpers 24 uur niet nat worden i.v.m. de lijm die goed in moet drogen.

De voordelen van wimperextensions op een rij:

  • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende oogopslag en een natuurlijke uitstraling.
  • Lengte, dikte en curve van de wimpers aangepast aan uw wensen.
  • Praktisch gewichtsloos.
  • De wimperextensions zijn bestand tegen water, transpiratie, licht, zon en zee.
  • De natuurlijke wimper wordt niet beschadigd.
  • Mascara en wimperverf zijn overbodig, dus geen uitlopende mascara bij regen, zwemmen of transpiratie.
  • Geen bosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips die de natuurlijke wimpers kunnen beschadigen.
  • Wordt pijnloos opgebracht.
  • Blijft ongeveer 3 weken mooi zitten voor het bijgevuld moet worden.

Tip: prachtige ogen op jouw trouwdag of andere feestelijke gebeurtenis? Kies voor wimperextensions!